PLEIADA ANIMA

protagonisti

daniela harsulescu cover

DANIELA

Antreprenor & Terapeut Holistic

TOMA

Regizor teatru & film

AURELIA

Antreprenor

DIANA

Business Optimization Expert

IRINA LUANA

Actriță/Pictoriță/Scriitor

GENA

Consultant Feng – Shui

misiune

Pleiada Anima este rezultatul unei viziuni proprii în care fiecare individ își cunoaște adevărata vocație, prin introspecție și Cunoaștere de sine în adevăratul sens al termenului.

Misiunea acestei emisiuni tip interviu, difuzată în sistem digital-broadcast, este aceea de a crea un mediu de conștientizare și influențare a generației de acum.
Protagoniștii emisiunii sunt persoane ce și-au creat o viață, o carieră, un adevărat univers propriu începând cu acel prim gând și primă emoție de încredere în sine, de asumare a propriilor idei și crez.

Pleiada Anima este un concept de interviu bazat pe 7 întrebări, aceleași pentru toți invitații, plus încă 2 întrebări surpriză, diferite în funcție de profilul și emoția protagonistului.

Cele 7 întrebări sunt baza de la care a pornit acest proiect creat cu misiunea clară de a chema toți participanții activi ai societății umane, la o abordare directă a cunoașterii de sine, prin “coborârea în inimă “.

Dacă ești pregătit să îți împărtășești povestea ta, ne poți scrie sau ne poți suna direct pentru a te numără printre vocile ce doresc să inspire generația de Acum la cunoașterea de sine.

Play Video

va urma

- DANIELA HÂRSULESCU -

creator

monica - elena lesan

În 15 ani de marketing și relatii publice, observând îndeaproape cum își clădește societatea participanții economici și experimentând diferite concepte de marketing integral și marcă personală, a înțeles că valoarea economiei, sociale și culturale se bazează pe oameni. Iar această grijă și iubire de oameni au ajutat-o să dezvolte un concept, ce are ca scop umanizarea mediului antreprenorial și de business.

 ”Aducând lumina în centrul sursei ce ne sustine structura socio-economică, vom reuși să creăm produse, servicii și oameni ce vor depăși barierele timpului și spațiului. Valoarea fiecărei afaceri stă în oameni. Iar valoarea fiecărui om este definită de lumina autocunoașterii.”

Fondator @Mell Concept, artist și scriitor teosofic, un creator de lumi ce are la baza crezului ei filozofia nondualității sinelui, făcând chemare la cunoașterea sinelui pentru o dezvoltare armonioasă a societății actuale și viitoare.

CREATIE & CREATOR

”ne este totul un dans al sufletului”
BEHIND THE SCENES

contact

+40 730 432 630

Barbu Delavrancea, 3, Bucuresti

interviu@pleiadanima.com