daniela hârșulescu
”oamenii sunt Lumina lumii”
daniela harsulescu
Play Video

Dorință de vindecare

… ”Am avut, în mine, o dorință nebună de a mă vindeca. Și am reușit!”

Harta Trecutului

Corpul este harta trecutului. Vrei să îți vindeci trecutul? 

Atunci, vindecă-ți corpul!

Ghid de Lumină

… E nevoie de ghidaj în vremurile în care trăim acum, poate mai mult ca oricând. E nevoie de lumină, care să ne călăuzească pașii.

omul

Daniela Hârșulescu, este un antreprenor ce își creează o marcă personală prin activitatea sa dedicată în exclusivitate terapiei corpului și sufletului. S-a specializat în ultimii 10 ani în multiple terapii ce abordează vindecarea omului în mod holistic, în care vindecarea corpului este la fel de importantă ca vindecarea sufletului. Această dăruire de sine a Danei își extrage puterea de creație din propria experiență de viață, din propriul proces de cunoaștere și vindecare, o cale frumoasă ce îi reînnoiește în fiecare zi crezul ei personal. Cu o iubire de sine ce emană blândețe și viață, Dana își îmbrățișează tot spectrul emoțiilor și experiențelor personale manifestate prin fiecare persoană ce deschide portalul centrului ei de terapie, Body and Soul Therapy, din București. Își dorește să fie un ghid pentru clienții și pacienții ei, căci recunoaște Omul ca fiind Lumini în lume. Un ghid, o ființă luminată ce creează prin Iubire și Blândețe, știind că doar astfel poate răsplăti ajutorul ce ea l-a primit, atunci când a știut să ceară ajutor, Daniela Hârșulescu este o perenă dimineață de vară pentru ea însăși și pentru oameni.  

INTERVIU - TRANSCRIERE

Care este cel mai important aspect din viața, acum?
Care sunt visele și aspirațiile dvs?
La ce aspect negativ și distructiv, a fost necesar să renunțați pentru a vă putea manifesta acest crez?
Ce este Liberul Arbitru pentru Daniela Hârșulescu?
Ce principii universale ai simțit că sunt foarte active în desfășurarea vieții tale? Atât în plan personal cât și profesional...
Ce emoție este predominant activă în dvs? Atât emoție pozitivă, cât și emoție negativă...
Cum reușiti dvs să vă exprimați, față de lume dar și fața de dvs însuvă, crezul?
Ce este Iertarea pentru tine, Daniela?
Cine este, Daniela Hârșulescu?
Cuvânt pentru lume!